Studentkinja u centru Beograda pronašla novčanik pun PARA: Evo šta je ODMAH poručila vlasniku (FOTO)

0

U najprometnijoj ulici u centru Beograda Knez Mihajlovoj, nedavno je jedna djevojka pronašla novčanik u kojem je bila određena suma novca. Djevojka je inače studentica i nije zaposlena, ali je dok je šetala pronašla ovaj novčanik. Odmah je uslikala novčanik i podijelila na svoj Facebook profil kako bi mogla pronaći vlasnika. Napisala je da se vlasnik javi i da će dobiti novčanik sa svim dinarima i s kojim ga je izgubio.

Mnogi su se iznenadili na ovu objavu mlade studentice, s obzirom na to da se današnjica komentariše kao nečasna i nepoštena. Rijetko ko bi učinio ovako nešto kao što je ova djevojka, te je ovo djelo za svaku pohvalu. Ova djevojka je pokazala da još uvijek postoje čestiti ljudi i da nije sve tako crno kao što većina misli.

Djevojka je u objavi objasnila gdje je pronašla novčanik, kod kulturnog centra u Knez Mihajlovoj, te da se u novčaniku ne nalaze nikakvi dokumenti već samo novac. Nije napisala koji iznos se nalazi u novčaniku, jer bi sam vlasnik trebao znati koliko novca ima. Njenu objavu su odmah mnogi podijelili i na svoje profile kako bi se što prije pronašao vlasnik.

Sama njena objava je dobila mnoge komentare, uglavnom su to bile riječi pohvale za djelo ove studenice, te da se svi trebaju ugledati na nju jer bi samo tako ovaj svijet postalo ljepše mjesto za živjeti. Još uvijek se ne zna da li je pronađen vlasnik novčanika, a mi se nadamo da jeste jer ipak nije mala stvar izgubiti nešto ovako važno.