Posle toliko odlaganja i njeno venčanje je došlo na red: Marijana Mićić blista kraj supruga, haljina je san snova (FOTO)

0

Poznatoj glumici i bivšoj voditeljici Marijani Mićić nije prvi put da se u javnost pojavljuju vijest da se udala. Prije više od 10 godina započela je vezu sa Milošem Marjanovićem, te je njihova veza prolazila kroz razne spekulacije u svim medijima. Oni su više puta, vrlo vjerovatno nesvjesno davali i povoda za to, jer je Marijana jednom prilikom u jednom od intervjua rekla da jedva čeka da svom izabraniku izgovori sudbonosno da. Ali kasnije JE otkrila da, s obzirom da oni već žive zajedno i da se ponašaju kao supružnici, im taj papir ipak neće promijeniti ništa u odnosu i da im nije toliko ni potreban.

Prije dvije godine Miloš je Marijanu vjerio i nedugo nakon toga su dobili ćerkicu kojom su krunisali svoju ljubav, a dali su kćerki ime Ana. U medijima se spekulisalo o tome da li se održalo vjenčanje između ovo dvoje mladih, a oni nikada nisu otkrili za javnost šta je prava istina.

 

Marijana je objavila fotografiju na kojoj je pozirala sa svojom kćerkicom, iza kojih se vidi more. Na fotografiji je napisala da je dan vjenčanja, te mnogi nisu sigurni da li je riječ o njenom venčanju ili ipak o nečijem na koje je Marijana došla kao gošća. Ovaj mladi bračni par se trudi da što više vrijeme kvalitetno provodi sa svojom kćerkicom, te koriste i svaku priliku da putuju.

Njih dvoje bili su bili i u Crnoj Gori, gdje je upravo i održano ovo venčanje kojs je Marijana postala na svoj Instagram profil. Prisustvovali vjenčanju njihovih prijatelja na kojoj je bila pozvana i njihova kćerkica. Anu je obukla u predivnu bijelu haljinu zbog koje je uspjela da zbuni mnoge ljude, jer su pomislili da je riječ o njihovom vjenčanju.