VUČIĆ NE ZNA GDE UDARA OD SREĆE:” Posle Pašića BIĆU SRBIN KOJI JE NAJDUŽE NA VLASTI” (FOTO)

0

Na optšim izborima koji su jučer održani u Srbiji građani su birali i novog predsjednika države i kako se ispostavilo izabrali su starog Aleksandra Vučića koji je po mnogima vodio jako nedostojnu kampanju jer njegovi oponenti nisu imali ni priliku u medijima da se predstave građanima.

Ikak je izlaznost bila velika oko 60 posto i dosta mladih u koje se opozicija i uzdala je izašlo da glasa Vučić je odnio pobjedu u prvom krugu što obara teze da za njega glasaju samo penzioneri i ljudi iz ruralnih sredina. Činjenica je da je Vučić poveo Srbiju naprijed u mnogim sferama života i on jako često pominje rast BDP-a koji je među najvećima u Evropi a tu je i način na koji se snašao za vrijeme pandemije korona virusa i obezbjedio veliki broj rspiratora za srbijanske bolnice kao i vakcine kada ih je malo ko u svijetu imao.

U Srbiju je došlo i mnogo stranih investitora ali mnogi smatraju da se on ponaša poput diktatora i ne vole način na koji vlada zemljom. Na izborima je bilo dosta nepravilnosti ali prema objavi Centralne izborne komisije nije bilo prijavljenih incoidenata. Vučić je u svom pobjedničkom goovoru rekao kako je zadovoljan što je izlaznost bila velika te kako smatra da je na to imala uticaj i kriza u Ukrajini.

Ono što je mnogima bilo interesantno pa i samom Vučiću je da je njegova stranka u samom Beogradu imala bolje rezultate u odnosu na prethodne izbore. Tako se ispostavilo da građani Srbije nemaju ništa protiv da im predsjednik i dalje iskače iz frižidera. Ostatak pročitajte ovdje.