POTRESNI DETALJI O DALILINOJ ĆERKI ISPLIVALI, VRBAŠKI SVE SAZNALA? Malena je teško OBOLELA OD SRCA, Dragojevićka iza leđa Dejanu slala pare za LEČENJE?

0

Posljednjih desetak godina je u našoj regiji najpopularniji format TV programa rijaliti i nije ni čudo što skoro svaka privatna televizija prikazuje bar jedan jer oni donose jako puno novaca. Najpoznatija je Zadruga čija je peta sezona upravo u toku a u njoj je glavni lik Dalila Dragojević koja je zbog svog skandaloznog ponašanja postala najomraženija učesnica ikada.

Da podsjetimo Dalilaje u rijaliti ušla sa svojim mužem Dejanom ali nakon dvadesetak dana počela je da ga vara sa Filipom Carom i tada je krenula prava sapunica koja i dalje traje. Svi su osuđivali Dalilu zobg ovakvog ponašanja ali su zamjerali i Dejanu što joj sve oprašta i skoro niko nema nijednu lijepu riječ za nju pa ni njen otac Huso koji je rekao da je se odriče.

Sada je u Zadrugu ušla Mina Vrbaški koja je ponovo podgrijala priče o tome kako Dalila ima dijete koje se nalazi u inostranstvu a za čije psotojanje ne zna ni Dejan. Mina je tako otkrila neke šokantne detalje i svima je rekla kako Dalilina kćerka koju je usvojila jedna porodica u Austriji ima velikih zdravstvenih problema.

Mina je rekla kako je saznala da malena ima srčanu manu i kako je Dalila navodno ljudima koji su je usvojili slala novac za njeno liječenje iza Dejanovih leđa i niko o tome nije znao ništa. Mina je ove priče čula od nekih ljudi koji su bliski sa Dalilom i koji su rekli da se Dalila odrekla kćerke čim je rodila. Sada je Mini žao Dalile zbog svega pa se prema njoj ponaša puno ljubaznije.