Ima li šta tužnije od braće koja se više NE VOLE: Viktoru Živojinoviću SLOMLJENO SRCE zbog najnovijeg Stefanovog poteza, Brena u suzama! (FOTO)

0

Pjevačica Lepa Brena je u vrijeme bivše države bila toliko popularna da su to mnogi nazivali svoejvrsnim fenomenom a široke narodne mase su je prosto obožavale. Bila je popularna i van granica Jugoslavije i punila je kao od šale stadione u Bugarskoj gdje i danas ima veliki broj fanova.

Ona se početkom devedesetih udala za tada najboljeg srpskog tenisera Bonu Živojinovića sa kojim je i danas u braku i njih dvoje imaju dva zajednička sina dok je i Bobin sin iz prvog braka Filip odrastao sa njima i mnogi do njegove svadbe sa pjevačicom Aleksandrom Prijović nisu ni znali da mu Brena nije biološka majka.

Stefan je kada je bio mali bio otet i tada je porodica prošla kroz pravu agoniju a nikada u javnosti nije otkriveno ni ko ga je oteo ni koliki su otkup morali Brena i Boba platiti da bi im bio vraćen. To je po mnogima na njega ostavilo posljedice jer se posebno u zadnje vrijeme udaljio od svih i nije poznato u kakvim je odnosima ni sa svojim rođenim bratom Vikotrom koji je prije dva dana proslavio svoj 24-i rođendan.

On je napravio veliko slavlje u jednom beogradskom restoranu i na njemu su bili prisutni svi članovi porodice i prijatelji ali Stefana nije bilo. Njih dvojica nisu viđeni zajedno nekoliko posljednjih godina a mediji su zapazili da se tek ponekad viđa sa Filipom od cijele porodice. Breni sigurno nije lako zato što joj se sin otuđio a nije poznato da li je u pitanju neka svađa ili je Stefan jednostavno odlučio da se distancira od svega i da se povuče iz javnosti.