Volele su istog muškarca: Nikada ne biste pogodili koji biznismen povezuje Anu Nikolić, Nikolinu Pišek i Biljanu Obradović (FOTO)

0

Od svih mogućih situacija u jednoj vezi, sigurni smo u jedno – malo ko se želi zateći u ljubavnom trouglu. Tu uvijek neko bude povrijeđen, a takav odnos može dovesti do daljeg razaranja međuljudskih odnosa tri osobe. Kod poznatih osoba su priče o ljubavnim trouglima kao “dobar dan”, naročito kad je više slavnih ljudi u pitanju.

Matija Ćorković je poduzetnik koji je bio u vezi sa ne jednom, ne dvije, već tri slavne dame! Sa dvije od njih je ostao u odličnom odnosu, dok sa jednom razmatra da ide na sud kako bi riješio problem oko pjesme koju je poklonio njoj.  Radi se o pjevačici Ani Nikolić, kojoj je navodno poklonio pjesmu “Džukelo” a koju je kupio od Bojana Vasića. Uslov da se ta pjesma snimi i uvrsti u njen album je bila da ona njemu da zasluge za tu pjesmu javno, što on tvrdi da nikad nije uradila pa se sad to vuče po sudu.

S druge strane, imao je dvogodišnju vezu sa slavnom hrvatskom televizijskom voditeljicom Nikolinom Pišek i danas su još uvijek u dobrom odnosu, a prekinuli su radi udaljenosti i nemogućnosti da usklade svoje živote. Špekulisalo se da je razlog prekida bila zapravo prevara.

Osoba u pitanju je treća poznata izabranica ovog poduzetnika a to je novinarka Biljana Obradović s kojom je Matija isto u odličnom odnosu danas, a Nikolina tvrdi da to uopšte nije istina i da su oboje bili vjerni jedno drugom tokom njihove veze od dvije godine koja nije uspjela da istraje. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo