Viktor Savić upravo objavio NAJLEPŠE VESTI: Postao je TATA devojčice, čestitke pljušte – njegovi pratitelji su oduševljeni (FOTO)

0

Viktor Savić je dobro poznat široj javnosti a ženska publika ga zaista obožava, a samim time i žene diljem svijeta. Glumac Viktor Savić važi za jednog od najpoželjnijih ličnosti sa naših prostora i iako se često govorilo o njegovim ljubavnim vezama, kojih je bilo poprilično mnogo, ni u jednoj od njih nije našao ljubavnu partnericu sa kojom bi se skrasio.

Ljubav, koja se javlja samo jednom u životu, postojana je, bezuvjetna i vječna, međutim našeg glumca još uvijek nije dostigla. Ono što mu je zasigurno oduvijek bio životni cilj i neostvarena želja popularnog glumca jesu djeca, kako je poznato, Viktor živi mirnim životom i do sada se nikada nije nametao u javnosti, sklon je porodičnom životu i dugo vremena je bio u potrazi za pravom osobom.

Kako je i sam naveo više puta u svojim obraćanjima, namjeravao je postati otac, o tome je često govorio u intervjuima i isticao primjer svoje mlađe sestre, koja ima dva sina, od kojih će jedan uskoro u školu. Oduševljen je njenim odnosom sa svojim nasljednicima, koje su mu inače veoma prirasli srcu te zbog toga možemo vidjeti i veliki broj fotografija sa njima na njegovim društvenim mrežama.

Ponosan je na svoj status strica i voli to što kroz njih doživljava sve ono što bi doživio kao otac, no priželjkuje da ima djecu koja će ga naučiti svemu onome što ga je njegov otac učio u djetinjstvu. Ne smatra se pogrešnim priznati da je vrijeme da se ostvari u toj najljepšoj ulozi, on zaista vjeruje da je porodica pravo i istinsko blago u životu, istodobno promatra svoje prijatelje koji su se već oženili i dobili djecu, a u razgovoru s njima uočava vrijednost i važnost stvaranja vlastite obitelji.

Sinoć je sa svojim bliskim prijateljem proslavio rođenje njegove kćeri. Ponosan na njegova postignuća u životu i samom činjenicom da je konačno postao otac, Viktor je na svom Instagram nalogu napisao “Đuru postao plećar”.  U komentarima smo mogli vidjeti veliki broj čestitki i njegovi obožavatelji se nadaju da bi uskoro mogli dobiti ovakve vijesti i od samog Viktora, međutim svakako da prvo mora pronaći djevojku sa kojom bi bio spreman izgraditi porodicu.

Preporučujemo