USVOJILI DETE, 7 GODINA KASNIJE USLEDIO ŠOK: Kad je saznala pravu istinu, ceo svet joj se srušio!

0

Na Reddit forumu je jedna žena objavila svoju priču i izazvala nevjericu i veliki broj komentara jer je njena ispovijest krajnje neobična. Ona je istakla kako ima petero djece i kako je od kada zna za sebe željela da ima veliku porodicu.

Međutim nakon što se pordila četvrti put došlo je do nekih komplikacija i ljekari su joj rekli da više neće moći da rađa. Ona je već imala sina i tri kćerke ali je i dalje htijela da ima veću porodicu  pa je sa svojim suprugom Dejvom počlea da razmišlja o usvajanju. On je tada radio u drugoj državi i nisu se često viđali a nakon što je ona govorila o ideji usvajanja on joj je rekao kako bi bilo dobro da usvoje dijete iz neke druge države.

Ona se složila sa njegovim prijedlogom i Dejv je ubrzo završio svu papirologiju i u njihov dom je stigla mala beba dječak kojeg su nazvali Kejlen. Ona je rekla kako obožava tog dječaka koji sada ima sedam godina a kako je rastao svi su joj govorili da liči na ostalu djecu kao da im je pravi brat. Ona nije puno pažnje pridavala tome ali je jednom prilikom dok je sređivala papire primjetila nešto čudno u onima koji su se odnosili na usvajanje i u njoj se pojavila sumnja pa je odlučila da uradi DNK test.

Tako je saznala da je njen muž Dejv biološki otac Kejlenu i to je u njoj izazvalo mučninu. Naime nije mogla da podnese pomisao da je njen voljeni muž prevario sa drugom ženom a onda joj lagao i doveo dijete koje je dobio sa ljubavnicom u njihov dom a ništa joj nije rekao. Ona je odlučila da se razvede od Dejva ali da će i dalje biti prisutna u Kejlenovom životu.