HAOS U PORODICI! – IZMEĐU SEVERINE I NJENIH SESTARA BUKTI RAT: Jedna je se odrekla jer se UDALA ZA SRBINA, drugoj brani da viđa majku, otkriven i razlog!(FOTO)

0

Severina Vučković je jedna od najpoznatijih pop pjevačica u regiji i na vrhuncu slave je bila prije desetak godina dok se danas najviše pominje zbog raznih skandala koji je prate kada je u pitanju njen ljubavni život.

Poznato je da se Severina prvi put udala za srpskog bizismena Milana Popovića i rodila je sina Aleksandra a nakon razvoda njih dvoje vode veliku pravnu bitku oko starateljstva nad njim. U drugi brak je uplovila sa 14 godina mlađim Igorom Kojićem sinom poznatog folkera Dragana Kojića Kebe ali je i taj brak okončan nedavno a Severina se iz Beograda vratila u Split.

Ni u njenoj pordici čini se ne cvejtaju ruže i pjevačica ima jako komplikova nodnos sa svojim sestrama. Prema  pisanju hrvatskih medija trenutno je Severina u sukobu sa sestrom Marijanom kojoj brani da viđa njihovu majku Anu. Ovo je prilično iznenađujuća vijest jer je sa Marijanom koja radi u Beogradu kao novinarka Severina donedavno bila u odličnim odnosima dok je poznato da sa drugom sestrom Zdenkom ne priča već godinama.

Zdenka je naime svojoj sestri zamjerila to što se, ne jednom nego dva puta udala za Srbina i tada je se i javno odrekla. Ona je tada za medije rekla kao uopšte ne podržava svoju sestru jer su srbi nanijeli hrvatima veliko zlo i ugljetavali su ih psihološki 50 godina. Nije joj nikako  bilo jasno da njena sestra čija su oba roditelja hrvata i koja je vaspirana na rimokatolički i moralan način, pravi takve životne izbore. Rekla je i kako misli da Severina ima možda planetarnu slavu ali da je njen život tužan. Ostatak pročitajte ovdje.