Toliko je lep da svi misle da je glumac, ali njegov osmeh krije tragičnu i tužnu priču: Ovo je Miroslav, sin Nade Topčagić (FOTO)

0

Nada Topčagić je pjevačica narodne muzike koja je bila na vrhuncu svoje karijere u bivšoj državi i koja je poiznata po svom osebujnom stajlingu kojim je uvijek porivlačila pažnju a tako je i dan danas. Njoj ni neke šokantne izjave nisu nimalo strane pa je poznato da je rekla kako nije mogla da bira svoje roditelje ali vjeru jeste i da je to razlog zbog kojeg je prešla na pravoslavlje.

Nada je u fokus javnosti i to ne samo naše nego i svjetske došla prije godinu dana zahvaljujući jednom od najpoznatijih svjetskih fudbalera Zlatanu Ibrahimviću koji vuče korijene sa naših prostora i koji obožava njenu pjesmu Jutro je u sluša je usvakoj prilici.

Čak je i bio gost na prestižnom muzičkom festivalu Sanremo u Italiji i na binu je došao uz taktove upravo ove Nadine pjesme. Ona je čak bila i iznenađenje na njegovoj proslavi rođendana jer su je njegovi prijatelji pozvali da mu lično na uvce otpjeva omiljenu pjesmu što je ona i uradila sa zadovoljstvom.

Nada ima sina Miroslava koji se jako rijetko pojavljuje u javnosti a za kojeg svi kažu da je jako lijep i zgodan. On je prije nekoliko godina doživio tešku nesreću na skijanju na Jahorini i Nada je tada bila očajna. On je izgubio puno krvi i malo je nedostajalo da ostane bez noge a u bolnici j edva puta doživio i klinički smrt. Tada su njegovi roditelji Nada i otac Zlatko Đorđević bili van sebe i u stahu za svoje dijete ali je na kraju ipak sve dobro završilo.