Đina Džinović u suzama! Porodica uzdrmana, Melina i Haris u nikad većem sukobu! (FOTO)

0

Jedan od ponajboljih pjevača na našim prostorima je Haris Džinović koji ima toliko moćan i jak glas da može da pjeva i bez mikrofona u sali koja prima nekoliko hiljada posjetilaca. On je svoju karijeru započeo u Sarajevu kao član grupe Sar e Roma koja je pjevala romske pjesme a onda je početkom devedestih izdao svoj solo album na kojem je svaka pjesma bila apsolutni hit i tako je krenula njegova blistava karijera koaj traje i dan danas.

Kada je u pitanju njegov privatni život on je već dvije decenije u braku sa dosta mlađom Melinom i imaju kćerku Đinu koju paze kao zjenicu oka svoga. Đina je postala prava Instagram zvijezda i na ovoj društvenoj mreži ima na hiljade pratilaca i vrlo često objavljuje i pomalo provokativne fotografije što njenom ocu jako smeta.

Sada je napunila 18 godina i donijela je odluku zbog koje je došla u sukob sa roditeljima a radi se o njenoj želji da započne zajednički život sa svojim momkom Andrejem Đurićem koji je fudbaler Crvene zvezde. Kako prenosi srpski portal Star Đina je obavijestila svoje roditelje da će sa Andrejem preseliti u drugu državu čim on potpiše novi ugovor a njih dvoje su od tada van sebe.

Kako je prenio izvor koji je blizak porodici Andrej nema namjeru da ostane u Srbiji i planira nastavak karijere u inostranstvu a pošto su on i Đina u vezi već tri ogdine i jako se vole ona planira da pakuje kofere i ide sa njim. Haris je bio van sebe i rekao joj je da je premlada i da treba da se školuje a Melina je podržala kćerku i rekla je da je dovoljno pametna da zna šta radi.

Preporučujemo