SA 17 HTEO DA JE ŽENI: Evo kako je francuski predsednik MAKRON zaveo 24 godine stariju NASTAVNICU sa čijom ćerkom je išao u razred!

0

Već godinama je na čelu Francuske Emanuel Makron koji jei najmlađi predsjednik ove države ikada. Kada je u pitanju njegov privatni život poznato je da je njegova supruga Brižit dosta starija od njega ali je malo poznato kako su se upoznali i kako je tekla njihova ljubavna priča.

Naime Makron je prvi put Brižit vidio i upoznao kada je imao 15 godina i tada mu je ona bila nastavnica a u razred je išao sa njenom kćerkom. Brižit koja je od Makrona starija 24 godine je oduvijek bila važna figura u njjegovom životu prvo kao nastavnica a nakon toga kao ljubavnica i supruga.

Ona je jednom prilikom u intervjuu rekla kako ona sa svojim suprugom svako veče kada im završe obaveze koje imaju razgovara o tračevima i stvarima koje su čuli jedno o drugom u toku dana. Ona je istakla kako je njena glavna misija da ga zaštiti i u tome daje sve od sebe. U vrijeme kada su se upoznali Brižit je već bila udata i sa svojim suprugom je imala troje djece.

Ona je rođena u istom gradu kao i Makron, Amjenu, a on joj je privukao pažnju kada je glumio u jednoj predstavi i ona mu je pomogla oko uloge. Počeli su da se pobliže upoznavaju i ona je bila oduševljena njegovom inteligencijom a samo dva mjeseca kasnije Makron koji je tada imao samo 17 godina je svojoj nastavnici rekao kao će je jednog dana oženiti. Bili su u vezi i kada je on nastavio školovanje a Brižit je napustila muža i 2007. godine udala se za Makrona.