TEŠKO STANJE! – OGLASIO SE OTAC MILJANE KULIĆ: Lekari se borili celu noć za njen ŽIVOT, izgubila 2,5 litara krvi! Evo kako Marija sve podnosi (FOTO)

0

Miljana Kuljić je postala poznata široj javnosti kao učesnica rijalitija i svojim skandaloznim ponašanjem je postavila ljestvicu visoko kada su u pitanju ovakve vrste emisija.  Trebalo bi puno vremena i prostora da se nabroje svi njeni skandali ali je dovoljno reći da je Miljana  jedina do sada ostala i u drugom stanju u rijlaitiju i rodila je sina Željka koji je također jedno vrijeme proveo u kući u Šimanovcima ali se onda u sve umiješao i Centar za socijalni rad pa je mališan napustio rijaliti sa Miljaninom majkom Marijom.

Miljana se nakon što je završena Zadruga 5 uputila na operaciju smanjenja želuca na jednu privatnu kliniku ali je došlo do komplikacija i kako prenose mediji u Srbiji ona je ponovo operisana i doktori su morali da joj uklone slezenu. Ona je prema riječima dobro upućenog izvora operisana u kliničkom centru u Nišu i ljekari su se doslovno borili za njen život jer je izgubila dvije i po litre krvi i mada su je uspjeli spasiti još uvijek je u kritičnom stanju.

Pod stalnim je nadzorom bolničkog osoblja i doktora i svi se nadaju da će se oporaviti. Uzrok ovih komplikacija je loše urađena operacija smanjenja želuca koju je Miljana obavila u Turskoj.

Novinari su pozvali i njene roditelje da bi potvrdili ovu informaciju a Miljanin otac Siniša je rekao kako cijelu noć niko od njh nije spavao zbog drame sa Miljanom i da njena majka Marija nije dobro. I sama Marija je jučer objavila kako je njena kćerka u kritičnom stanju i da se ljekari lavovski bore da joj spasu život.

Preporučujemo