Stigao još jedan zet u dom Željka Mitrovića, takođe je vrlo imućan, a evo čime se bavi i koliko je zgodan! (FOTO)

0

Jedan od najimućnijih ljudi u Srbiji je Željko Mitrović vlasnik Pink televizije koji je među prvima u regiji pokrenuo rijaliti emisije i na tome zaradio ogroman novac. Zadruga koja se prikazujena ruužičastoj televiziji već pet godina iz sezone u sezonu obara sve rekorde a kada je u pitanju njegov privatni život i u njemu Željku cvjetaju ruže.

Sa svojom suprugom je u braku preko dvije decenije i i danas se vole kao prvog dana što se može vidjeti kada god se pojave zajedno. Njihove kćerke koje su sada već odrasle djevojke su našle partnere koji sasvim sigurno zadovoljavaju kriterije njihovih roditelja.

Naime, Kristina je već odavno u vezi sa Ilijom mladim milijarderom iz Ukrajine sa kojim živi na visokoj nozi i obilazi luksuzne destinacije. I njena sestra blizankinja Andrea je u sretnoj ljubavnoj vezi mada se ona i njen izabranik ne eksponiraju puno u javnosti. Novi budući zet Mitrovića se na društvenim mrežama prerdstavlja pod imenom Šon Parnet a iako je ime strano on ima srpske korijene.

Kako prenose srpski mediji on je završio mediocinski fakultet u Beogradu i radi u svojoj struci a i sportski je tip i bavi se i vaterpolom i tenisom. Kada je u pitanju Andrea nju obožava i za njen rođendan je u Parizu napravio romantično iznenađenje sa svijećama i stotinama ruža uz pogled na najveću pariišku atrakciju Ajfelov toranj. On inače svoju djevoujku jako često iznenadi putovanjem na luksuzne destiacije na koje idu privatnim avionom. I on je kao i Ilija bio prisutan na porodičnoj proslavi Željkovog rođendana i to  je znak da su ga dobro prihvatili.