KAKAV ŠOK! – JOVANA JEREMIĆ TVRDI DA JE VIDOVITA: Pokazala DOKAZ koji sve POTVRĐUJE, svaka dlaka će vam se NAJEŽITI!

0

Jedna od najpoznatijih voditeljica ne samo u Srbiji nego i u cijeloj regiji je postala Jovana Jeremić koja je godinama radila na TV Hepi gdje je vodila jutarnji program. Prije godinu dana je iznenada dala otkaz i svi su se pitali koji je razlog za njenu ovakvu odluku iako je sama rekla da to čini zbog svoje kćerke koju je zbog posla zapostavljala.

Nakon podužeg odmora ona je dobila ponudu od Željka Mitrovića vlanika TV Pinka koji joj je obećao da će imati dovoljno vremena za svoje dijete i koju je ona i prihvatila i danas vodi jutarnji na ružičastoj televiziji. U međuvremenu se i razvela a i dalje svojim izjavama šokira javnost s vremena na vrijeme.

Ono što je svima jasno je da je voditeljka puna samopouzdanja i mnogi se pitaju odkuda to potiče a ona je sada otkrila o čemu je riječ i izazvala opet salvu nevjerice i komentara. Jovana je gostujući u jednoj emisiji otkrila da je prije tačno deset godina svom ocu rekla da će ona biti najpoznatija voditeljka u Srbiji jer je i tada imala šesto čulo odnosno jednu dozu intuicije koja se kako ona kaže, graniči sa vidovitošću.

Oduviejk je to imala a vremenom se to kod nje još i razvijalo. Jovna kaže da ni sama ne zna kako je tada bila toliko sigurna da će biti voditeljka broj jedan u Srbiji. Na kraju je rekal da ništa nije slučano i da se velike karijere događaju velikim ljudima i nabrojala je Cecu, Novaka Đokovića , Čolića i druge sa kojima čini se, misli da je u istoj ravni.

Preporučujemo