Nedeljko Bajić Baja je jedno vrijeme bio najpopularniji pjevač u Srbiji a onda se povukao iz javnosti i svi su se pitali šta se sa njim dešava. Zato je privukao veliku pažnju novinara kada se pojavio na dodjeli nagrada SEMUS za najistaknutije estradno muzičke radnike i otkrio da sprema povratak na estradnu scenu.

Priznao je da ga predugo nije bilo i da sprema novi album a za pjesme koje će se naći na njemu se nada da će biti hit kao što us bile i neke koje je ranije snimio. Međutim Baja kaže da su te pjesme bile odraz onog vremena a da je sada sve drugačije i da se on bavi studiozno muzikom.

Za Baju je poznato da je ptica selica a trenutno živi u Beogradu mada je čest gost u Beču a voli da posjećuje i Šipovo svoj rodni grad. Kada je u pitanju njegova porodica on se trudio da ih makne od očiju javnosti ali je poznato da je bio u braku sa 19 godina mlađom Ivanom koja mu je rodila i dvoje djece.

Njih dvoje su se upoznali na snimanju spota za pjesmu Mokra do kože i tek 2013. godine se saznalo da su se vjenčali u tajnosti. Isto tako tajno bez da iko zna su se prije 4 godine i rastali a pjevač o tome ne voli da priča puno. Njegov brak nije trajao dugo, samo pet godina ali su Ivana i on ostali u korektnim odnosima zbog svoje djece sina Marka i kćerke Milice a Baja još uvijek nije potvrdio navode o svom razvodu.

 

Preporučujemo