VASKRSLA U MRTVAČNICI! – Samo je počela crna VREĆA da se pomera, svi su ZANEMELI od straha! – Otkrila čega se seća (FOTO)

0

Priča koju vam danas donosimo je u posljednje vrijeme aktuelna jer se uperiodu pandemije korona virusa dešavalo jako puno stvari u boolnicama i mrtvačnicama koje su dospijevale na naslovne strane medija. Baka Janina koja je živjela u Ostruvu Lubelskom u Poljskoj je imala 91 godinu i 2014. je bila baš bolesna.

Njen sestrić je jednog jutra otišao u njenu sobu da provjeri kako je i shvatio je da nešto nije u redu. Iako joj se i prije dešavalo da se onesvjesti ovog puta je bilo drugačije i on je shvatio da ne diše i da joj srce ne kuca pa je pozvao hitnu pomoć. Na lice mjesta je došla doktorka Vesla C. koja je imala iza sebe ogromno iskustvo i provjerila je bakin puls te pregledala zjenice a nakon što je ustanovila da je baka mrtva u smrtni list je kao razlog navela kardiopulmonalni sindrom i tijelo starice je prevezeno u mrtvačnicu.

Kada je nekoliko sati poslije pogrebnik otvorio crnu vreću u kojoj se nalazilo njeno tijelo primjetio je da se njena ruka i oči pomjeraju i odmah je pozvao ljekara koji je ustanovio da je baka Janina još uvijek živa. Čak štaviše nakon pregleda je ustanovio da nema potrebe da ide na bolničko liječenje i pozvali su rodbinu da je odvede kući.

Ona je sljedećeg dana ustala ujutro i mirno doručkovala a kada su je ukućani pitali gdje je bila ona je odgovorila da nije nigdje išla. Baka Janina nije jedina kojoj se ovo desilo jer je u posljednjih 25 godina prijavljeno čak 38 sličnih slučajeva. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo