ANĐELKA PRPIĆ VIŠE NE POSTOJI: Glumici se DOGODILA ŠOK stvar, ne liči na sebe ima POTPUNO DRUGU GLAVU! (FOTO)

0

Glumica Anđelka Prpić je postala poznata široj javnosti nakon serije Andrija i Anđelka koja je popularna u cijeloj regiji. Ona  se danas smatra jednom od najpoželjnijih žena na javnoj sceni a mnoge je šokirala njena potpuna promjena imidža i izgleda i to u pozitivnom smislu.

Anđelka je promijenila i frizuru i ošišala se na popularni bob koji nikada ne izlazi iz mode ali je promijenila i način šminkanja a njen izgled se smatra proljetnim hitom koji će oponašati mnoge pripadnice ljepšeg pola. Međutim za potrebe uloge koju trenutno glumi ona je opet promijenila svoj izgled i nadogradila je kosu, stavila vještačke trepavice te nosi jarku šminku što se njenim fanovima također jako svidjelo.

U moru komentara koji su se našli ispod njene fotke na društvenim mreržama koji su redom svi bili pozitivni bilo je i onih koji us iznijeli mišljenje da je Anđelka najljepša kada je prirodna i ležerna. Inače glumica se nedavno razvela od Darija Prpića sa kojim je bila devet godina u braku a jednom prilikom je govorila i na tu temu. Rekla je da se nikada ne bi odrekla svoje prošlosti bez obzira na drastične promjene koje je razvod donio u njen život.

Ona nije razvod doživjela kao poraz nego su stvari jednostavno počele u jednom trenutku da idu nekim drugim tokom. Raduje je što je sa svojim bivšim mužem ostala u dobrim odnosima a ona održava i dalje kontakt sa njegovom sestrom i tatom a  on sa njenim roditeljima i bratom. Najvažnije je da su oboje posvećeni svom sinu Jakši koji sada ima devet godina.

Preporučujemo