TAJNE IZ ŽIVOTA MILIONERA TONIJA BIJELIĆA! Znate li ko je zaista Draganin MUŽ? Kakvi su mu POČECI i ZAŠTO se ĆUTI!

0

Suprug naše najpoznatije pjevačice Dragane Mirković, Toni Bijelić, zanima mnoge. Toni je rođen u Beču 1973. godine, gdje i dan danas živi sa svojom porodicom. Njegova porodica je porijeklom iz Srbije, ali je on imao tu sreću da bude rođen u Beču.

On je jedan od ozbiljnijih muškaraca koje je javnost upoznala, te je vrlo uporan. On kada zacrta svoj cilj, usmjeren je samo prema njemu, a tako je još od malih nogu naučen. Uvijek je sve svoje vrijeme posvećivao poslu i radu, ali i porodici podjednako. Mnogi misle kako mu je kašika upala u med preko noći, ali mnogi se varaju. Iza njegovog današnjeg, možemo slobodno reći, ogromnog uspjeha stoji veliki trud i nije se sve desilo sve preko noći.

Godinama je marljivo radio i sve što mu je bilo potrebno od znanja, stekao je baš u Austriji. Mnogo mu je pomoglo što je cijeli život proveo u Austriji i što je baš iz Austrije ušao u taj svijet biznisa. Toni je još u mladosti postao samostalan i odgovoran, a roditelji su mu bili glavni vid podrške u svemu što je njemu bio dodatni vjetar u leđa. Do svoje 26. godine, Toni se uopšte nije pojavljivao u javnosti.

Tek je 1999. godine stupio u brak sa Draganom Mirković i od tada je često u javnosti. Dragana je pet godina starija od Tonija, ali to njima nikada nije predstavljalo nikakav problem. Tonijevo ime u industriji auta je jedno od najjačih, a kupio je firmu Maybach i nakon toga Daimler – Benz. Za više detalja o njegovom životu, kliknite ovdje.