Poznata voditeljica Nataša Pavlović, koja je vodila jednu od najgledanijih emisija na našim prostorima, a to je ‘’Savremena žena’’, je dosta aktivna u javnosti. Ona je bila u braku sa poznatim producentom Predragom Pavlovićem s kojim je dobila dva sina, Jan i Oleg Pavlović.

Ona se trudi da što više svog vremena provede sa svojim sinovima, te da im sve obezbijedi. Nataša će uvijek vrlo rado za svoje sinove izdvojiti koliko god je novca potrebno kako  bi njima udovoljila, tako da uvijek pravi velike rođendanske zabave koje su i više nego raskošne i luksuzne. Sve te proslave rado podijeli na svom instagram profilu, gdje je prati veliki broj ljudi.

Najčešće objavljuje slike i video zapise svojih sinova iz njihove svakodnevnice, a prvi utisak koji ljudi steknu o njima jeste kako ih je Nataša Pavlović lijepo vaspitala. Dječaci imaju zaista bratski odnos i štite i paze jedan na drugog. Imaju puno drugara, s obzirom da dječaci idu i u vrtić zbog poslovnih obaveza svojih roditelja, a mama Nataša je više puta rekla da njena djeca obožavaju njene palačinke. Naravno, i on imaju svoje momente kada su vragolasti i nestašni, ali nekada iz tog nestašluka znaju da nasmiju svoje roditelje.

Nedavno se desio momenat koji je ipak zabrinuo njihove roditelje, a to je da je njihov mlađi sin, Jan koji ima 5 godina, glumio spajdermena. Dok ga je glumio, popeo se uz šipku od radijatora i otišao do plafona, a Nataša je za to saznala upravo kada ju je Jan pozvao da ga potraži. Ona se naravno, na prvu, uplašila, a onda je morala da zabilježi ovaj trenutak i onda ga je spustila.

Preporučujemo