Šest godina od Mandine smrti Anja Mandić sa NJIM u krevetu! Nasmejana poručila: Ženi je potreban pravi muškarac (FOTO)

0

Legendarni glumac Milorad Mandić Manda napustio nas je 2016. godine. Ova vijest je sve šokirala i potresla, od publike pa do mnogobrojnih kolega. Mandu smo imali priliku vidjeti u raznim domaćim serijama i filmovima, kako je izvrsno glumio i prosto bio nadaren za glumu. Iza njega je ostala njegova porodica, supruga Anja Mandić i sin Andrija.

Nakon smrti voljenog supruga, Anja Mandić se totalno povukla. Nedavno se, zahvaljujući ljudima koje je imala oko sebe u ovom teškom periodu, trgnula i vratila se. Dugo vremena je bila sama i nije nikome dozvoljavala da joj priđe, ali je ipak posustala u jednom momentu. Njen novi dečko zanima cijelu javnost, ali ga ona čuva kao strogu tajnu.

Nikada se u javnosti nije saznalo ko je bio njeno rame za plakanje i s kim je čekala jutra, a ona je zaista to vješto sakrila od očiju javnosti. Ispod jedne fotografije koju je objavila prije nekoliko dana, napisala je da je prvi dan jeseni i da je svakoj gospođi potreban pravi muškarac koji će služiti kao grijač.

Napisala je i da uživaju u popodnevnom noblesu i da ih niko ne uznemirava, a na fotografiji je pozirala sa psom kolegice i prijateljice, glumice, Anđelke Prpić. Mnogi su se ponadali da će ipak na njenom instagramu osvanuti fotografija s dečkom, ali se to nije desilo ni ovaj put. Manda će zauvijek ostati zapamćen po ulogama u serijama i filmovima kao što su ‘’Selo gori, a baba se češlja’’, ’’Lijepa sela lijepo gore’’, ‘’Mrtav ladan’’ i mnoge druge uloge.

Preporučujemo