Zasigurno najpoznatiji voditelj s naših prostora jeste Ognjen Amidžić. On se dugo godina bavi novinarstvom, te već duže od 15 godina uspješno vodi svoju emisiju na Pink televiziji koja se zove Ami G show. Ova emisija je zabavnog karaktera, te svakog utorka Ognjen za svoje goste priprema razne rubrike koje se rijetko kada mogu vidjeti na našim prostorima u emisijama.

Nedavno je cijela javnost ostala u šoku kada se proširila vijest da se Ognjen razvodi od svoje supruge, modela, Danijele Dimitrovske. Oni su u svom braku dobili i sina kojem su dali ime Matija, a za javnost se nisu pretjerano oglašavali. Njih dvoje su jednostavno shvatili da nemaju iste ciljeve u budućnosti, te da im je razvod najjednostavnije rješenje. Mentalno su se udaljili jedno od drugog, a i ljubav između njih se vremenom počela gasiti.

Sve ove stvari oni nisu namjeravali da iznesu javno, već su željeli da svako krene svojim putem dalje bez ikakvih problema. Svi su očekivali da će doći do svađe bivših supružnika kao i da će cijela javnost moći da isprati to, ali oni ipak nisu ostvarili ovu želju mnogih ljudi. Oni su se razveli sudskim putem, podijelili su imovinu koju su stekli u braku, te su se dogovorili oko starateljstva nad sinom.

Isticali su više puta da su se rastali mirnim putem, a samim tim što nisu iznosili prljav veš u javnost je to i dokazalo. Bivša manekenka je nedavno postavila na svom instagramu fotografiju na kojoj se vidi njen sin i napisala ‘’To nije čovek, to je lepotan’’, te pokazala da ona provodi vrijeme sa svojim sinom.

Preporučujemo