Sva u belom, lepa kao anđeo: Veliki dan za novu devojku Đorđa Kuljića, svi čestitaju! (FOTO)

0

Đorđe Kuljić je mladi i uspješni biznismen iz Novog Sada koji je široj javnosti postao poznat kao dugogodišnji dečko Anastasije Ražnatović kćerke poznate folk pjevačice Cece koja je i sama krenula majčinim sptopama i upustila se u muzičke vode. Tasa i Đorđe su zajedno proveli pet godina i svi su bili ubijeđeni da će se vjenčati posebno nakon što su počeli zajednički život u jednom stanu u Beogradu.

Međutim vrlo brzo se Anastasija vratila u Cecinu vilu i obznanila da su Đorđe i ona odlučili da raskinu i da će ostati prijatelji do kraja života. Nije prošlo ni mjesec dana od toga a u medijima se pisalo kako Cecina kćerka već ljubi novog dečka i to Nemanju Gudelja poznatog fudbalera koji  igra za špansku Sevilju.

Da je u pitanju ozbiljna veza pokazalo je i to što je cijela Gudelejva porodica došla na proslavu Tasinog rođebndana i piše se da ona ozbiljno razmatra mogućnost da se od jeseni preseli u Španiju da bi bila bliže svom novom dečku. S druge strane ni Đorđe nije dugo tugovao zbog njihovog razlaza i ubrzo je uhvaćen sa novom djevojkom Milom Radivojević o kojoj sada svi pričaju i pitaju se ko je ona i kako je uspjela da ga osvoji.

Međutim samo jedan pogled na njene fotke daje odgovor na ovo pitanje jer se radi o zanosnoj brineti zelenih očiju koja ima nevjerovatnu harizmu. Oni svoju vezu ne kriju a sudeći po fotkama koje objavljuju na svojim Instagram nalozima vrlo rijetko se odvajaju pa su i na ljetovanje išli zajedno. Mila je presretna a ovih dana je bio i rođendan njenoj bratanici koju obožava što je objavila i na društvenim mrežama nakon čega su svi krenuli da čestitaju.