SAŠKA KARAN ŠOKIRALA IZJAVOM I OPELALA PO KULIĆIMA: Znala sam da će Miljana preživeti, budale TEŠKO UMIRU! Pale teške reči!

0

Već nekoliko dana je glavna vijest u svim srpskim medijima rijaliti zvijezda Miljana Kulić koja je u teškom zdravstvenom stanju nakon što je uradila operaciju smanjenja želuca u jednoj privatnoj klinici u Turskoj.

Naime Miljana koja je nadaleko poznata po svom skandaloznom ponašanju je nakon što je završena peta sezona Zadruge u kojoj je provela kratko vrijeme kao učesnik odlučila da se riješi viška kilograma tako što će smanjiti želudac operativnim zahvatom koji je izvršen u Turskoj. Međutim po povratku u Srbiju nije se osjećala dobro a kada se javila doktoru hitno su je operisali i izvadili su joj slezenu koja je bila oštećena.

Ona je nakon toga prebačena iz bolnice u Nišu u klinički centar u Beogradu gdje se medicinsko osoblje borilo cijelu noć da bi je stabilizirali u čemu su na kraju i uspjeli. Miljani su podršku dali mnogi a pjevačica i rijaliti zvijezda Saška Karan je napravila pravu pometnju objavom na društvenim mrežama u kojoj je napisala da je Miksi, što je Miljanin nadimak, preminula.

Nakon što su je svi napali zbog ovog posta ona se pravdala da je mislila na psa svoje prijateljice a ne na Miljanu a poznato je da ona sa Kulićima nije u dobrim odnosima  i da su zbog svađa koje su imali u rijalitiju završili i na sudu. Saška je rekla da zna da će Miljana preživjeti jer budale teško umiru. Istakla je i da joj je drago što je živa ali da smatra da su je roditelji trebali staviti u neku mentalnu ustanovu gdje bi joj liječili mozak a ne da je pošalju u Tursku na operaciju smanjenja želuca.