EVO GDE JE DUŠKO TOŠIĆ OTIŠAO NA LETOVANJE NAKON RAZVODA OD KARLEUŠE: Saznalo se sve, NIJE SAM!

0

Jelena Karleuša je jedna od najpoznatijih pjevačica ne samo u Srbiji nego i u cijeloj regiji a popularnost je stekla više zahvaljujući skandalima nego dobrim pjesmama. Ona voli sebe nazivati balkanskom divom i mnogi je smatraju ikonom modnog stila dok su joj novinari dali nadimak mala od skandala.

Jelena je poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku i koja ima mišljenje o svemu i javno ga iznosi svidjelo se to nekome ili ne. Sa bivšim fudbalerom a danas menadžerom Duškom Tošićem je bila u braku 14 godina i par je dobio dvije kćerke Niku i Atinu a prije mjesec dana je Jelena šokirala svoje poratioce na Instagramu podužom objavom u kojoj je saopštila da su ona i Duško odlučili da se razvedu a kao razlog je navela to što se Duško više ne osjeća dijelom njihove porodice.

Sam Tošić koji nikada nije volio da bude u centru pažnje se nije oglašavao ovim povodom a na pozive novinara se nije javljao i sada se svi pitaju da li su se razveli ili će ipak pokušati da prevaziđu svoje probleme u čemu su uspijevala proteklih godina.

Jelena jenakon svoje objave sa kćerkama otišla na odmor u Tursku a trenutno se nalazi u Crnoj Gori gdje ima zakazane nastupe i svaki dan objavljuje fotke iz ove države a sada su se pojavile inforamcije da je i Tošić na odmoru ali u Hrvatskoj tačnije u Istri i prije dva dana je primjećen na samom jugu ovog poluostrva i bio je u društvu sa jednim muškarcem i tu se zadržao oko sat vremena. Pretpostavlja se da je odabrao ovo mjesto jer ga tu niko je poznaje pa će moći da se odmara u miru.