SRCE DUŠKA TOŠIĆA JE KONAČNO ODLUČILO! Kraj koji će mnoge ŠOKIRATI, Jelena će ZANEMETI: Isplivao i SNIMAK!

0

Jelena Karleuša je jedna od najpoznatijih pjevačica na estradnoj sceni a uglavnom se proslavila skandalima koje pravi i koji je prate mada je imala i nekoliko velikih hitova. Jelena već jako dugo nije snimila ništa novo ali se prema najavama upravo sprema da izbaci nove pjesme što njeni fanovi očekuju sa velikim nestrpljenjem.

Pjevačicin ljubavni život je poprilično buran i poznato je da su odnosi između nje i njenog supruga Duška Tošiča narušeni u posljednjih nekoliko mjeseci odnosno od Božića kada ga je ona prijavila policiji zbog nasilja u porodici. Duško je tada dobio i zabranu prilaska Jeleni u trajanju od mjesec dana i od tada nisu viđeni zajedno u javnosti mada su paparaci koji bukvalno kampuju ispred njihove vile nekoliko putra vidjeli Duška kako izlazi iz nje pa se pretpostavlja da su ipak izgladili svoj odnos.

Njihova veza traje već skoro 15 godina a i prije nego su se upoznali Duško je bio fasciniran Jelenom i ona je sama pričala kako je od njegovih prijatelja saznala da je njenim posterima oblijepio cijelu sobu u kojoj je živio kada je došao u Beograd. U međuvremenu je i on postao jedan od najpoznatijih ali i najbogatijih srpskih fudbalera, osvojio je i oženio ženu svojih snova i sa njom dobio i dvije kćerke Niku i Atinu.

Iako se u njegovom životu dosta toga promijenilo ukus za muziku nije jer i dalje sluša Jelenine pjesme što je vidljivo i iz snimka koji je pjevačica objavila na Fejsbuku prije 6 godina a na kojem se vidi Duško koji vozi auto i pjeva njenu pjesmu Ko ovu dramu režira, a koja je sasvim prigodna za njihov sadašnji odnos. Video pogledajte ovdje.