SLIKA SRPSKE MATURANTKINJE IZAZVALA HAOS NA TVITERU: Radovan može da joj bude OTAC, a uputio joj je 2 nikad ODVRATNIJE reči!

0

Vrijeme je matura koje su za srednjoškolce jedan od njavažnijih događaja u životu i predstavljaju kraj jednog životnog razdoblja i početka novog. Svi oni žele da na maturskoj večeri izgledaju najbolje što mogu jer će ti trenuci ostati ovekovječeni a poznato je da se djevojke posebno potrude da izgledaju lijepo.

Međutim uvijek postoje oni koji koriste svaku priliku da vrijeđaju i omalovažavaju druge pa čak i one ljude koje uopšte ne poznaju kao što se desilo u ovom slučaju zbog kojeg se digla velika bura na Tviteru. Naime mlada djevojka po imenu Kristina je podijelila svoju matursku sliku a korisnik po imenu Radovan Spasojević koji se bar  tako predstavlja na Tviteru je ispod ostavio odvratan konetar od samo dvije riječi: Pošto sat?.

Na ovu otrovnu i odvratnu aluziju Kristina mu je odgovorila sjajnim komentarom koji je glasio: Ne znam tačno marku sata, čika Radovane, pogledaću pa ću Vam reći, negde oko 13 hiljada, nisam sigurna, pozdravite decu i unuke, čime ga je postavila na mjesto jer se može vidjeti da je najmanje duplo satriji od nje i da ima i djecu koja su Kristininih godina.

Ovaj Radovanov komentar je naišao na veliku osudu većine tviteraša ali je na žalost bilo i onih koji su ga podržali. Ljudi su ga nazivali sociopatom i njegov komentar prostačkim i poručili mu da ako mu se ne sviđa kako djevojka izgleda ne mora ni da je komentariše a drugi su spominjali da i sam ima kćerku i kako bi njemu bilo da neko tako komentariše njen izgled.

Preporučujemo