HAOS U NAJAVI! – MIRJANA ANTONOVIĆ ODGOVORILA BIVŠEM! Sa Ilićem je na sudu, a sada otkrila nepoznate detalje: Ucenjivao je devojku INTIMNIM FOTKAMA!

0

Posljednjih par godina se puno pisalo o slučaju sudske žalbe koju je pokrenula bivša ljubavnica poznatog pjevača Miroslava Ilića a zbog utvrđivanja očinstva nad njenim sinom Devinom koji je prije desetak dana dobio epilog koji glasi da su Miroslav i Devin biološki otac i sin.

Nedavno se u javnosti oglasio i kako on tvrdi, Mirin bivši dečko Zoran Pavlović koji je otkrio neke detalje iz njenog života i sa kojim je još pjevačima pored Miroslava ona bila u vezi. Mirjana je imala komentar na njegovu priču koji je objavila na fejksbuku i rekla kako je on potpuno beznačajan lik koji je odlučio iz nekog razloga da je blati po novinama, najvjerovatnije da bi sebi napravio publicitet.

Ona je istakla da sa njim nikada nije bila u vezi i da su se prije mnogo godina nalazili u istom društvu ali nikada nisu bili sami. On je tada bio u vezi sa njenom dobrom prijateljicom koja je bila mlada i neiskusna i on je to iskoristio i slikao je nagu a poslje je te slike koristio da je ucjenjuje i ona je raskinula vezu sa njim. Nedugo poslije toga on se odselio u Kaliforniju i Mirjana nije čula za njega sve dok nije pokrenula tužbu protiv Miroslava i tada joj se Zoran javio preko interneta i pokušao da  uspostavi kontakt sa njom.

Ona mu je odgovorila da nikada neće zaboraviti šta je uradio njenoj prijateljici i da je on ne zanima kao ni njegovo prijateljstvo nakon čega se on uvriejdio i počeo da priča kojekakve izmišljotine od kojih je najveća da je bio u vezi sa njom.