Srbi POLUDELI za ovom destinacijom! – Blizu nam je, a tamo je LETOVANJE BAGATELA! Nisu u pitanju Grčka, Bugarska i Crna Gora!

0

Za koji dan i kalendarski počinje ljeto i mnogi koji mogu sebi to da priušte razmišljaju koju destinaciju da izaberu za svoj godišnji odmor. Zbog teške ekonomske situacije u kojima se već decenijama nalazi cijeli naš region koja je dodatno pogoršana ratom u Ukrajini sve manji broj građana uopšte i razmišlja o tome da negdje ode ali za one koji ne žele ljeto provesti a da ne vide more ima mogo mogućnosti.

Iako su već uobičajene destinacije na koje Srbi najčešće idu na ljetovanje Crna Gora i Grčka a posljednji godina i Bugarska ovo ljeto je hit vjerovali ili ne Rumunija. Ova država je pravo riješenje za vas ako imate plići džep a ne želite se lišiti ljetovanja a prilika je i d a posjetite drugu zemlju.

Turisti iz Srbije koji su već bili tamo su oduševljeni i ovu destiaciju nazivaju malom Bugarskom jer su cijene približno iste a i blizu je Srbije a ako ste mislili da su glavni adut ove destinacije prevoz i povoljne cijene smještaja prevarili ste se.

Jedna od srpskih turistkinja koja redovno odlazi u Rumuniju tvrdi da su Kostanca i Mamaja puno bolja mjesta za zabavu od Budve jr imaju i žičaru i akva park i još mnogo stvari a cijene hrane su iste kao u Srbiji. Pored toga svi hoteli su renovirani a u zavisnosti od toga koliko zvjezdica neki hotel ima smještaj se može naći i za 6 eura. U privatnom smještaju su cijene za noćenje po jednoj osobi od pet do deset eura a vožnja autom od Beograda traje oko deset sati.

Preporučujemo