Keba besan Severinu krivi za sve! Igor Kojić beži iz porodičnog doma, OVO su razlozi porodičnog razdora!

0

Jedna od najpopularnijih pop pjevačica u regiji je Severina Vučković koja je svoju karijeru zapostavila posljednjih godina zbog problema koje ima u privatnom životu a koji su se pretvorili u skandale. Ona se prvi put udala za srpskog bizismena Milana Popovića i sa njim je dobila sina Aleksandra koji je postao nakon razvoda kamen spoticanja između bivših supružnika jer se oboje bore za starateljstvo nad njim.

Mnogo je ružnih riječi izgovoreno a Severina jedno vrijeme nije bila uopšte u mogućnosti da viđa svoje dijete. Ona se nakon razlaza sa Popovićem udala za Igora Kojića koji je od nje mlađi 14 godina i koji je sin poznatog folk pjevača Dragana Kojića Kebe. U početku njihove veze između Kebe i Severine su odnosi bili bajni da bi se na kraju sve raspalo i Seve je napustila Igora i Beograd i vratila se u Hrvatsku čim je završeno vanreno stanje koje je bilo uvedeno zbog pandemije korona virusa.

Prije pola godine Severina je javno obznanila da se razvela i od Igora a u jednom svom postu je dala naslutiti da za raspad ovog braka krivi upravo Kebu i njegovu suprugu. S druge strane Igor nikako ne može da se pomiri sa razvodom i odlučio je da ode u Ameriku kod svoje sestre Nataše zbog čega je Keba neutješan.

Sada će oboje  svoje djedce viđati rijetko možda jednom godišnje i jedina komunikacija će im biti putem video poziva. On za cijelu stuaciju porodici krivi upravo Severinu posebno zbog toga što mu nije rodila unuče jer oduvijek želi da postane djed.

Preporučujemo