Španska serija: Rada Manojlović otela dečka Katarini Rebrači! Poznat je i bogat! (FOTO)

0

Poznata pjevačica Rada Manojlović stalno je na meti svih medija po pitanju svog ljubavnog života. Kada je tek počela da gradi svoju muzičku karijeru, stupila je u vezi sa pjevačem Milanom Stankovićem. I dan danas ljudi pričaju i spominju njihovu vezu i ljubav, te nakon svakog kraha Radinog s novim dečkom, uvijek je svi ponovo povezuju sa Milanom Stankovićem. Tako se u posljednjih nekoliko mjeseci piše da su ponovo u vezi ali nijedno nije potvrdilo ove glasine.

Zadnji dečko s kojim je bila Rada Manojlović, a koji je bio poznat javnosti, jeste Haris Berković. Međutim, i oni su nedavno prekinuli i više nisu zajedno. Ono što se još u javnosti spominje ovih dana jeste Katarina Rebrača koja je zadnjih 12 godina svog života provela boreći se da dokaže da nije zloupotrijebila Fond za prevenciju raka dojke prisvojivši 22 miliona dinara koje su uplatili građani i razni donatori.

Tada je Katarina bila u vezi sa Momirom Gajićem. Njihov odnos je završio onda kada je on Katarini bio najpotrebniji, a to je 2012. godine kada je pokrenut sudski postupak protiv Katarine. Međutim, kako su neki prenosili, za kraj njihove ljubavi je kriva upravo Rada Manojlović. Tada su se njih dvije nalazile na meti svih medija i cijele javnosti vezano za ovaj ljubavni trougao.

Katarina je tada, pored sudskih postupaka kroz koje je prolazila, morala čitati i o novoj vezi svog partnera koji ju je ostavio u najtežim momentima njenog života. Ali je i ova afera brzo nestala iz medija, pa je Momir nakon Katarine oženio Nevenu Gajić s kojom ima dvoje djece.