UPRAVO SAOPŠTENE LOŠE VESTI U DOMU RAŽNATOVIĆA: Reč je o Ceci i Anastasiji!

0

Najpoznatija pjevačica sa naših prostora već dugi niz godina jeste Svetlana Ceca Ražnatović. S obzirom da je ljeto i sada je sezona odmora, svi pjevači i pjevačice imaju puno ljeto obaveza i nastupa po cijelom Balkanu, ali i šire. Naime, prije neku noć, Svetlana Ceca Ražnatović je trebala da nastupa zajedno sa svojom kćerkom Anastasijom Ražnatović, koja je tek sada počela da nastupa po raznim klubovima.

Trebale su nastupati u Strumicama i u Budvi u Crnoj Gori, ali je ipak nešto krenulo po zlu. Naime, Ceca je obavijestila putem svog instagram profila da ne može nastupati zbog zdravstvenih problema. Ni Anastasija ni Ceca nije mogla da nastupa tu noć, jer su obje bile zaražene istim virusom, ali će naknadno da nadoknade svojim fanovima nastup koji je dugo vremena obećavan i promovisan.

Ceca je svakako jedna od najplaćenijih pjevačica koja se na nastupima dobro obogati, te se uvijek traži karta više za njen nastup. Prije je, početkom 2000tih godina, pravila velike koncerte o kojima se priča i dan danas. Zadnjih nekoliko godina, Ceca nije izbacila niti jednu pjesmu. Ali, njena kćerka Anastasija Ražnatović, je uplovila u muzičke vode te sada ona izbacuje pjesme i spotove pod rukovodstvom Cecine produkcijske kuće.

Iako ni Anastasija ne izbacuje često pjesme, ona uvijek čeka pravu pjesmu i spot da bi izbacila, pa tako svaki put uvijek uspije da oduševi svoju publiku. U posljednje vrijeme je u fokusu njen ljubavni život posebno nakon što se otkrilo da je u vezi sa poznatim fudbalerom Nemanjom Gudeljom koji igra za špansku Sevilju.