Posle PRELJUBE i PONIŽENJA konačno LEPE VESTI u domu Snežane Đurišić: Momenat o kom SVAKA ŽENA SANJA (FOTO)

0

Poznata pjevačica narodne muzike, Snežana Đurišić pokušava svoj privatni život da što više sakrije od očiju medija i javnosti, ali rijetko kad u tome uspije. Ona je u vezi sa poznatim beogradskim gonekologom Vanjom Miloševićem a nedavno se u medijima pisalo kako je on vara ali su i dalje zajedno. Njena kćerka, kao što javnost zna, je udata i živi u Americi, te je u braku dobila i sina i kćerku.

Sin i kćerka, koji su unuk i unuka Snežane Đurišić, su njen najveći blagoslov u životu. Kada god može, Snežana otputuje kod njih i boravi s njima te provodi što je više vremena moguće zajedno i na kvalitetan način. Nekada jednostavno ne može da provodi s njima važne datume poput njihovih rođendana, nekih praznika i slično. Njen unuk Luka je nedavno diplomirao, te Snežana nije mogla da prisustvuje toj ceremoniji.

Sada je na red došao i rođendan njene kćerke Lane, ali je putem instagrama uputila čestitku svojoj unuci. Podijelila je dvije fotografije male Lane i uz jednu fotografiju je napisala Danas nam je najdivniji dan, a na drugoj fotografiji napisala je Srećan rođendan dušo! Vjerujemo da će, kada dođe vrijeme da se ponovo sretnu, i unuk za diplomu i unuka za rođendan dobiti prelijepe poklone i da će baka u svom stilu to da odradi.

Snežana Đurišić trenutno odmara od poznatog muzičkog programa Zvezde Granda, te sada nije okupirana snimanjima, vjerujemo da će uskoro pronaći dovoljno vremena da posjeti svoje unuke kako bi im nadoknadila vrijeme koje nije mogla provesti s njima na ovim važnim događajima.

Preporučujemo