ŠOK SVADBA VEKA! BERLUSKONI OŽENIO 54 GODINE MLAĐU DEVOJKU! Mladu je do oltara doveo otac, koji je 20 godina mlađi od mladoženje! (FOTO)

0

Premijer Italije Silvio Berluskoni je poznat kao kontroverzni lik koji se povezivao sa nizom nezakonitih radnji od kada se pojavio prije dosta godina u političkom životu Italije ali je uvijek pronalazio način da se izvuče.

On je i predsjednik fudbalskog kluba Milan a uvijek su mu velika slabost bile mlađe žene i posljednjih decenija je izbilo nekoliko skandala vezanih za njegove afere. On je sada napravio raskošnu svadbu koju italijanski mediji nazivaju svadbom vijeka i iako mladenci nisu potpisali nikakakav pravni dokument odnosno taj brak ne ppostoji na papiru, sve drugo je bilo kao u bajci.

Mladu koja je na sebi imala raskošnu vjenčanicu je do oltara doveo njen otac koji je od mladoženje Berluskonija mlađi čak 20 godina. Premijer Italije se tako zavjetovao Marti Fascino koja je od njega mlađa pune 54 godine i komotno mu može biti i unuka. Na vjenčanju je bilo prisutno 60 probranih gostiju a za mladu je specijalno poznati italijanski dizajner kreirao vjenčanicu.

Njih dvoje su razmijenili i bračne zavjete pa je tako Berluskoni u svojim rekao kako prema Marti osjeća veliku ljubav kakvu u životu nikada do nje nije osjetio te je za njega ona neizostavna. Rekao je kako bez nje ne bi mogao živjeti i kako ga ona nadopunjuje te kako je bila uz njega u trškim trenucima i pomogla mu. Njih dvoje su u vezi dvije godine a spojila ih je politika ali i fudbal jer je Marta radila u Milanu, klubu u kojem Berlusakoni drma kako on želi. Inače procijenjue se da je Berluskoni vlasnik oko sedam miljardi dolara na svojim računima.

Preporučujemo