JELENA KARLEUŠA NE MOŽE DA VERUJE ŠTA SE DEŠAVA: Hitno se oglasila, SITUACIJA JE ALARMANTNA! Kipti od besa! (FOTO)

0

Jelena Karleuša je jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji koju stalno prate neki skandali i mnogi tvrde da su je oni i učinili popularnom. Ona je poznata i kao osoba koja nema dlake na jeziku i svoje mišljenje  iznosi javno bez obzira da li se ono drugima sviđa ili ne.

Također Jelena često učestvuje u  raznim humanitarnim akcijama i osoba je koja je uvijek spremna da pomogne drugima kada su u nekon nevolji a sada je putem društvene mreže Instagram uputila apel za pomoć dječaku Vukanu Stojiljkoviću koji ima generalizovanu slabost mišića ali je izrazila i svoj bijes i ljutnju zbog cijene lijeka koji mu je potreban.

Odgovarajuća terapija za ovu bolest košta dva i po miliona dolara a Jelena je napisala kako odbija da vjeruje da je jedan čovjek u stanju drugom čovjeku naplatiti lijek koji mu je potreban u milionima dolara posebno kada se radi o bebi. Zapitala se da li je čovječanstvo došlo do toga i na kakvoj to mi planeti živimo i kako to kao ljudi možđemo uopšte da dozvolimo jer bi ovaj lijek trebao biti besplatan.

Ona je pokazala i da je poslala nekoliko poruka na humanitarni broj koji je otovren za malog Vukana koji ima samo sedam mjeseci i deseta je beba koja boluje od ove bolesti  i cijela Srbija se digla na noge da mu pomogne i da se sakupi potreban novac. Iako je Vukan rođen zdrav i dobio je ocjenu devet otkriveno je da boluje od spinalne mišićne atrofije. Vukanu i vi možete pomoći ako ste u mogućnosti tako što ćete poslati SMS poruke na sljedeće brojeve: Slanjem SMS poruke: Upišite 1239 i pošaljimo SMS na 3030

 

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišite human1239 i pošaljite SMS na 455

 

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001381533-66

 

Uplatom na devizni račun: 160600000138150165

 

IBAN: RS35160600000138150165

 

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Preporučujemo