ŠOK SAZNANJE, DA LI JE OVO SLUČAJNOST? – Danijela i Grašo venčali su se u istoj crkvi! Postoji RAZLOG zbog koje su oboje izabrali baš nju! (FOTO)

0

Posljednjih nekoliko mjeseci je javnost u regii pomno pratila novu vezu Petra Graše hrvatskog pjevača koji je sa Danijelom Martinović svojom kolegicom po struci živio posljednjih 24 godine i onda je preko noći ostavio zbog 15 godina mlađe žene.

I nije to ni prvi ni posljednji put da se takvo nešto desilo ali je ta mlađa žena kćerka poznatog kompozitora Tončija Huljića sa kojima su Petar i Danijela bili kućni prijatelji i gledali su kako mala Hana odrasta. Prošle sedmice su se Hana i Grašo vjenčali u crkvi Svetog Dominika a ono što je mnoge iznenadilo je da je Grašo izabrao istu crkvu u kojoj se Danijela udala 1995.  godine za Marka Perkovića Tompsona.

Naime nakon što je obavljeno opštinsko vjenčanje i službeno fotogafisanje pored najpoznatije splitske plaže u jdnoj vili par je obred ponovio u ovoj crkvi a misu je predvodio najomilejniji splitski sveštenik Jozo Čirko. Malo je u javnosti poznato da su se u ovoj istoj crkvi vjenčali u tajnosti Tompson i Danijela koji su se nakon deset godina braka crkveno i razveli uz papin blagoslov.

U to vrijeme nije bilo interneta i informacija o njihovom vjenčanju je ostala tajna sve dok Tompson nije tri godine poslije razvoda za medije ispričao kako su on i Danijela bili u braku. On je tada već bio oženjen svojom suprugom Sandrom a Danijela je počela vezu sa Grašom. Pored toga što su se Danijela i Petar vjenčali u istoj crkvi za svoje izabranike, mediji u Hrvatskoj bruje o tome kako su imali i identične torte koje je napravio poznati chef Tomaž Kvačić.