KRAJ JOŠ JEDNE VELIKE LJUBAVI!- RAZVODE SE SVETOZAR CVETKOVIĆ (63) I JELENA ĐOKIĆ (44) – “GLUMILA MI JE ĆERKU, LJUBAVNICU, ŽENU I MAJKU!”

0

Prije nekoliko dana je javnost u Srbiji ali i njihove kolege bili šokirani kada se pronijela vijest da se skoro nakon pola dsecenije braka razvode poznati glumac Lazar Ristovski i njegova supruga Danica. Sada je stigla informacija da se još jedan poznati glumački par na javnoj sceni Srbije razvodi a radi se o Svetozaru Cvetkoviću i Jeleni Đokić koji po pisanju Kurira još od prošlog ljeta ne žive zajedno ali koliko je poznato nisu za sada podnijeli papire za razvod.

Prije braka sa Jelenom Svetozar je već bio oženjen i iz tog braka ima kćerku a sa Jelenom je dobio i sina i kćerku. Njih dvoje su se upoznali 2000. godine da bi u brak uplovili šest godina kasnije. Do krize u njihovom braku je došlo u posljednje dvije godine od kada je izbila pandemija korona virusa a prošlo ljeto je glumac išao na more sam sa djecom, bez supruge.

Komšije koje živeu njihovoj blizini na Vračaru su novinarima ispričali da već dugo vremena ne viđaju Jelenu dok je Svetozar svaki dan u šetnji po kraju sa svojim psom. Ovaj glumački par je jako često bio prisutan na javnim događanjima ali nisu nikada željeli da govore o svojoj intimi.

Koji je razlog za razvod nije poznato ali je primjećeno da je Svetozar koji je do nedavno bio aktivan na društvenim mrežama obrisao sve svoje profile dok je Jelena i dalje prisutna na društvenim mrežama ali jako rijetko nešto objavljuje. Jednom prilikom je glumac ispričao kako su on i Jelena na sceni prošli ono što bi u životu bilo nemoguće i da mu je ona glumila kćerku, ljubavnicu, ženu, a u ovom novom filmu i majku.

Preporučujemo