SVE PUTINOVE LJUBAVNE VEZE! -Bivša žena nazvala ga je ‘vampirom‘, a već 14 godina tajno ljubi ‘Prvu ljubavnicu Rusije‘! – EVO KO JE ONA! (FOTO)

0

Posljednjih nekoliko dana su oči cijelog svijeta uperene u Ukrajinu, državu na koju je Putin ruskim vojnim snagama naredio oružani napad i time započeo rat od kojeg strahuju svi i EU, i NATO i sve druge države u regiji ali i na planeti.

Iako su mu sa svih strana i skoro od svih zvaničnika došla upozorenja i priejtnje te su Rusiji uvedene sankcije Putin ne skreće sa svog cilja koji je za sada poznat samo njemu. O Putinu se uvijek u medijima izvještavalo kao o oodlučnom, hladnom i proračunatom čovjeku ali se o nejgovom privatnom a posebno ljubavnom životu jako malo zna.

Naime godinama se u medijima pojavljuju njegove promotivne fotografije na kojima je predstavljen kao mačo lik koji jaše konja go do pojasa ili roni u ledenom jezeru a šuškalo se da je njemu toliko stalo do dobrog izgleda da se čak podvrgao i nekim estetskim operacijama. Očito je da Putin nema nikakav problem da svoje tijelo pokaže cijelom svijetu ali ljubavni aspekt svog života krije kao zmija noge.

Naime mnogo karijera ruskih novinara je uništeno zato što su se usudili da izvještavaju o predsjednikovom ljubavnom životu i čak su i opozicioni mediji koji ga nikada nisu štedjeli kada je vođenje države u pitanju zazirali da puno pišu o njegovom ljubavnom životu. Ni danas se sa sigurnošću ne zna koliko Putin ima djece i da li je oženjen i kakav je njegov trenutni ljubavni status. Ono što se zna o čovjeku koji zadnje 22 godine vlada Rusijom je da je bio oženjen stjuardesom Ljudmilom Putin koju je upoznao početkom osamdesetih godina. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo