ŠOK! – PA DA LI ONA ZNA ČIJEG JE KUMA IZBACILA NAGLAVAČKE IZ EMISIJE?! – Jovana Joksimović nakon žustre svađe izbacila političara iz studija – ”SRAM VAS BILO, IMA DA LETITE NAPOLJE ” (FOTO)

0

U Srbiji postoji jako veliki broj poznatih voditeljki koje rade svoj posao profesionalno i postale su prepoznatljiva lica sa malih ekrana a jedna od njih je i Jovana Joksimović koja je dugo godina vodila jutarnji program na TV Prva sa Srđanom Predojevićem i kada su njih dvoje dobili otkaz to je bila top tema u svim srpskim medijima.

Jovana je nakon toga počela da radi na privatnoj televiziji svoga muža poznatog pjevača Željka Joksimovića i urednica je i voditeljka jedne forme jutarnjeg programa pod nazivom Uranak. Ona svako jutro ima zanimljive goste a u studio je pozvala prije tri dana lidera Pokreta oslobođenje Mlađana Đorđevića koji je ovo gostovanje iskoristio za predizbornu kampanju jer je poznato da se sljedećeg mejseca u Srbiji održavaju predsjednički izbori.

Đorđević je inače vjenčani kum najpoznatijeg opozicionara u državi Dragana Đilasa i on je u toku emisije počeo da vrijeđa predsjednika Srbije Aleksandra Vučića kojeg je nazivao pogrdnim iimenima i izdajnikom srpskog naroda. Pored njega je godt u studiju bio i Nenad Čanak a tokom žustre rasprave Đorđević je počeo da galami i naziva Vučića izdajnikom na šta mu je Jovana rekla da ne treba tako da govori o nekome ko nije trenutno prisutan.

Na to joj je Đorđrević odgovorio da je Vučić prisutan svuda i da iskače i iz frižidera a Jovana mu se suprostavila i rekla da to baš i nije tako. Nakon što je vidio kako ona brani Vučića Đorđević je počeo da proziva Jovanu i njenog muža zbog načina na koji su kupili televiziju K1. Ostatak pročitajte ovdje.