DANE SA GOLIJE VIŠE NE ŽIVI SAM! – Ljubav mu je donela KRISTINU IZ SARAJEVA i sada čekaju i bebu ali imaju JEDNU VELIKU MUKU! (FOTO)

0

O mladiću Danetu koji je u današnje vrijeme za razliku od svojih vršnjaka odabrao da živi usamljenički život na planini Goliji su pisali svi srpski mediji i mnogi su se začudili kako on uopšte može da živi bez tehnologije od koje nas je većina danas postala ovisna a u šoku su ostali kada su pročitali da on u svojoj kućici nema ni struju.

Sigurno niko tada nije ni pomislio da postoji djevojka koja bi odlučila da ovakav život podijeli sa njim ali se desila nevjerovatna ljubavna priča koja je Daneta spojila sa Kristinom iz Sarajeva starom 19 godina. Danijel Dane Biorac se popeo na Goliju prije šest godina i tada je odlučio da se neće vraćati u Novi Pazar u kome je rođen i odrastao i završio i srednju školu.

Iako je bio odličan učenik i roditelji su htjeli da upiše i fakultet on ot nije želio. Preselio se na planinu i kako kaže šestu zimu  je prezimio gore bez da je silazio u selo. Živi od uzgajanja stoke i kako kaže ljeti može da se zaradi ako se bere šipurak, pečurke, borovnice i kleka ili se prodaju drva i stoka. Prije zime kupi namirnice za pola godine i više ne silazi u selo do proljeća.

Najteže mu pada to što nema struje ali ima jedan solarni panel koji koristi da bi napunio telefon i mogao da upali sijalicu a prošle jeseni je dobio i agrergat pa sada ima i televizor. Dane smatra da novac nije nikakva sreća i čim neke pare  dobije odmah ih i potroši na namirnice a za njega su najbitniji zdravlje i sreća. Kristina je na televiziji vidjela emisiju o Danetu i on joj se jako svidio i javila mu se odmah. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo