ŠOK! – OVAKO JE ŽELJKO MITROVIĆ IZGLEDAO PRE SVIH MILIONA, IMPERIJE I BOGATSTVA: Bićete jako iznenađeni, neprepoznatljiv!

0

Pink televizija je već dugo na našim malim ekranima, nekoliko decenija širom regiona ljudi gledaju i prate sadržaj na ovoj televiziji. Na Pinku su se pojavljivale razne emisije, rijaliti programi, zabavni programi, takmičenja i slično. Vlasnik ove televizije je, od samog početka, Željko Mitrović zajedno s njegovom suprugom Milicom Mitrović.

Njih dvoje su uspješni po pitanju vođenja ove televizije već nekoliko decenija. Zadnjih nekoliko godina, njihovu televiziju najviše održavaju rijaliti programi, kao što je proteklih 5 godina to rijaliti Zadruga. Ono što je zanimljivo jeste da, prvi rijaliti program koji je emitovan na našim prostorima je bio upravo na ovoj ružičastoj televiziji. Željko i Milica pokušavaju često da uvode nove promjene i stvari na svojoj televiziji, ali kako su najavili prošlo ljeto, trenutna Zadruga će biti zadnja Zadruga i zadnji rijaliti emitovan na ovoj televiziji.

No, spekuliše se da ipak neće biti tako, te se i u Beloj kući mnogi takmičari i učesnici osvrću na buduću Zadrugu, koja bi trebala biti šesta sezona. Njih dvoje su dugo godina zajedno, iako su medijske ličnosti, uspijevaju da održe svoju ljubav. Na svom instagram profilu, Milica je jednom podijelila fotografiju Željka i nje kada su bili mlađi, slika koja je nastala na samom početku njihove veze.

Ono što se može primjetiti na ovoj slici jeste da se Željko dosta promijenio i skoro niko ga ne bi ni prepoznao. Mnogi su pohvalili izgled Milice koj aj ei tada bila zgodna i lijepa , dok su ostali začuđeni izgledom Željka Mitrovića. Iznad možete pogledati fotografiju o kojoj je riječ.