JOVANI JEREMIĆ PRETI SUPRUG OVE POZNATE SRPKINJE: Voditeljka OBJAVILA DOKAZE, ne želi više da ćuti!

0

Najpoznatija voditeljica s naših prostora Jovana Jeremić se ponovo našla u žiži javnosti. Međutim, ovaj put nije u javnosti zbog svojih izjava ili emisija, već zbog njenog privatnog života. Naime, Jovana Jeremić se nedavno razvela od svog bivšeg supruga s kojim ima i kćerkicu.

Nije u javnosti iznosila nikakve detalje povodom njihovog razvoda, jer želi da zaštiti i svoju kćerku samim tim, a i ne želi da se mediji i javnost miješaju u taj dio njenog života koji je, kako je sama rekla. Na jednom događaju koji se desio nedavno, Jovana je bila gošća. Na tom događaju je izjavila da joj je muž jedne pjevačice nedavno prijetio. Za Jovanu je poznato da je u sukobu sa Dijanom Janković.

Iako su u sukobu, ona je rekla da ima za nju samo pohvale i riječi hvale, ali kada je riječ o njenom suprugu, mora priznati da ne može iste riječi i njemu da daje, jer joj je on nedavno prijetio. Rekla je da cijeni Dijanu i njen rad i trud, posebno zato što je Dijana neko ko ulaže u sebe i radi na sebi. Iako je tako, njen muž je taj koji je napravio neprijatnu situaciju između njih dvije. Kako je Jovana ispričala, muž Dijane Janković je zvao vlasnika televizije na kojem je radila da bi je otpustio.

Kako je rekla, mnogi bogati ljudi su to radili kako bi se iživljavali na njoj, ali je ona to sve uspjela da preživi. U tom trenutku se dotakla i svog emotivnog života, gdje je naglasila da će svog sljedećeg partnera predstaviti kada bude njen muž, ali da do tada neće ništa ni potvrđivati ni demantovati.