NAPUSTILA IH JE ĆERKA?! Potres u domu Meline i Harisa Džinovića, ZA SVE KRIV NJEN DEČKO!

0

Haris Džinović je poznati pjevač narodne muzike koji je rođen i odrastao u Bosni i Hercegovini. Danas ga i ne viđamo toliko često u javnosti kao nekada prije, ali je idalje koliko toliko aktuelan u medijima i javnosti. On je u braku sa Melinom Džinović, s kojom je prije braka bio nekoliko godina u vezi.

Ona je uvijek bila glavna podrška ovom pjevaču i uvijek se trudila da bude uz njega. Iz njihovog braka i ljubavi, rodila se djevojčica kojoj su dali ime Đina. Oni su nedavno proslavili njen 18. rođendan, koji je bio i više nego gala parti. Đina Džinović je u vezi sa poznatim fudbalerom Andrejem Đurićem. Nedavno se u javnosti prenosila vijest da je Haris Džinović, otac Đine, ljut na svoju kćerku kao i na njenog momka.

Sada se spekuliše da će Andrej potpisati ugovor za fudbalski klub koji je u inostranstvu, pri čemu je Đina svojim roditeljima rekla da kada se to desi, i ona ide s njim i živjet će zajedno. Andrej trenutno igra za Crvenu Zvezdu, a uskoro bi trebao da promijeni svoj klub. Na jesen, on treba da igra van Balkana. Đina i Andrej su 3 godine skupa i ona je odlučila da bodri i podržava svog dečka u njegovoj karijeru, te je odlučila da se preseli s njim ako on napusti državu na jesen.

Haris razumije svoju kćerku i njenu ljubav prema Andreju, ali smatra da je ona još uvijek mlada za takav veliki korak u njenom životu. Ali, kako je izvor blizak ovoj porodici naveo, Melina i Haris je razumiju pa će je pustiti da ona odluči šta će uraditi. Nedavno je Andrej objavio na svojim društvenim mrežama da će karijeru nastaviti u Sloveniji i pri tom je napisao Novo poglavlje. Ostaje nam da vidimo da li će Đina zaista napustiti svoje roditelje i otići za svojim momkom.

Preporučujemo