ŠOK fotografija zbog koje ćete ostati bez daha: Prva dama Tamara Vučić u venčanici, O ČEMU SE OVDE RADI?! (FOTO)

0

Od svih političara u regiji najpoznatiji je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji obožava da se pojavljuje u medijima i govori o uspjesima koje je zemlja postigla od kako je on na njenom čelu.

Iako ima i puno onih koji ga ne vole i smatraju ga diktatorom veliki dio penzionera i ruralnog stanovništva ga obožava i to je i razlog zbog kojeg je nedavno opet pobjedio na predsjedičkim izborima. Kada je u pitanju njegov privatni život poznato je da se dva puta ženio a njegova prva supruga Ksenija Vučić poznata novinarka koja mu je rodila i dvoje djece je nedavno iznenada preminula i on je bio na sahrani uz svoju kćerku Milicu i sina Danila.

U drugom braku je sa Tamarom Vučić koja je po nekim špekulacijama i bila povod za razvod Vučića od Ksenije i sa njom ima sina Vukana koji je još mali. Tamara se pojavljuje često na nekim važnim događanjima u glavnom gradu a nedavno je bila i gost na reviji modnog kreatora Mihaila Anušića koji radi pod umjetničkim imenom Mihano Momosa. Ona je i sama bila učesnik revije i ponijela je jednu kreaciju iz kolekcije vjenčanica a svi prisutni se slažu da je prva dama Srbije izgledala bajkovito i da je ulogu koja joj je bila namjenjena odradila fantastično.

Ona je svoj izgled upotpunila jarko crvenim ružem a pored nje su kreacije nosile i druge poznate ličnosti iz javnog života Srbije kao što je Nataša Vulin i druge. Inače Tamara Vučić je poznata po svom prefinjenom ukusu i stajlinzima koji su uvijek odmjereni i elegantni.