Zvanično je, Jelenu više ne drži za ruku! Evo ko je prelepa plavuša sa kojom je sinoć fotografisan Čeda Jovanović! (FOTO)

0

Čedomir Jovanović je jedan od poznatijih političara na Balkanu a još kao jako mlad je učestvovao u možda najvažnijim događajima u Srbiji a to je skidanje sa vlasti Slobodana Miloševića i njegovo izručivanje Međunarodnom sudu u Hagu.

On je tada imao dvadesetak godina ali je bio jedan od ljudi od povjerenja Zorana Đinđića i učestvovao je u pregovorima o predaji sa Miloševićem. Poznat je po tome da nema dlaku na jeziku i svoje mišljenje koje se mnogima u Srbiji i ne sviđa iznosi bez imalo obzira i straha da li će ga zbog toga napadati ili ne.

Jedan je od rijetkih koji je priznao genocid u Srebrenici a trenutno ima i ulogu savjetnika jednog od članova Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića. Poznato je da je Čeda sa svojom suprugom Jelenom u braku već 25 godina i imaju četvero djece kojima su dali po dva imena jedno na srpskom a drugo na engleskom jeziku što pokazuje koliko je Čeda specifičan lik.

Iako su zajedno dugi niz godina Jelena i ne voli puno da se pojavljuje u medijima mada ih novinari prate na svakom koraku i izbjegava da se sa Čedom pojavljuje na nekim važnim događajima ali je našla i riješenje kojim je mir u njihovoj kući zagarantovan. Naime u Čedinoj pratnji se sve češćepojavljuje njihova najstarija kćerka Jana Hart koja je izrasla u pravu ljepoticu sa stilom. Jana je bila tatina pratnja i na proslavi 50-og rođendana poznatog pjevača Željka Joksimovića i svi kažu da je Jana ista svoja majka po ljepoti ali i elokvenciji.

Preporučujemo