Slavica je sve saznala: Detalji afere Marinka Rokvića sa OVOM poznatom ženom sa televizije ostavili trag na porodici (FOTO)

0

Pokojni Marinko Rokvić je bio jedan od najomiljenijih pjevača narodne muzike i mnoge je pogodila vijest o opakoj bolesti sa kojom s e borio i od koj e je preminuo prije nekoliko mjeseci. Poznato je da on sa svojom suprugom Slavicom ima dva sina te i jednog vanbračnog koji živi u Kanadi i kojeg je Marinko priznao kao svog čim je saznao za njegovo postojanje.

Prije nego je uopšte upoznao Slavicu Marinko je bio u vezi sa jednom jako poznatom i uspješnom ženom u tadašnjoj Jugoslaviji Božen Žumbor koja je vlasnica poznatog brenda Božen kozmetika. O njihovoj ljubavi su svi pričali i samo se čekao trenutak kada će stati na ludi kamen ali se to nije dogodilo.

Pjevač je Božen upoznao kada je imao nastup u Roterdamu u kafani čiji su vlasnici bili njeni roditelji. Tada je jedan izvor koji je bio blizak ovoj ženi rekao kako je ona njega iskreno voljela a da je Marinko pričao kako prema njoj ne osjeća ništa iako su bili u vezi dvije godine. Mediji su tada sa velikom pažnjom pratili njhovu vezu a kada je došlo do raskida isplivavale su razne špekulacije o razlogu.

Nijedno od njih dvoje nikada javno nije otkrilo zašto su se zaista rastali a brojne priče koje su se pojavljivale u štampi su dosta naštetile Marinkovom ugledu. Nakon što su prekinuli svoju vezu Marinko je upoznao Slavicu koju je i oženio i sa kojom je ostao u braku sve do svoje smrti a Božen se nikada nije udavala niti je imala djece a nikada se u javnosti nije pojavio nijedan muškarac sa njom za kojeg bi se moglo reći da su vezi.