O porodici nekada najpopularnije pjevačice u bivšoj državi Lepe Brene se zna skoro sve jer se ona u početku burnih devedestih godina tik pred izbijanje rata udala za najpoznatijeg i tada najboljeg tenisera u Srbiji Slobodana Živojiovića Bobu sa kojim je i danas u skladnom braku.

Njih dvoje su dobili dva sina Viktora i Stefana a sa njima je odrastao i Filip, Bobin sin iz prvog braka. Sva trojica su sada odrasli muškarci a Filip je oženio Breninu mlađu kolegicu Aleksandru Prijović dok se Stefan udaljio od porodice i skoro da nije u kontaktu sa njima te se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti. Kada je u pitanju najmlađi Viktor on je u vrijeme pandemije u Breninu vilu doveo svoju tadašnju djevojku Sandru i svi su pričali da je na pomolu i svadba ali je Brena govorila kao je on premlad za takvu obavezu.

Viktor i Sandra su svoju vezu prekinuli a špekulisalo se da je on nju ostavio zbog pjevačice Elene Čolak. Ni on ni Sandra se nisu u medijima oglašavali o razlogu razlaza a Viktor je odjednom postao najpoželjniji neženja u Srbiji a došao je i u središte pažnje medija koji su pokušavali da otkriju sa kim je trenutno u vezi.

Tako se ispostavilo da sa Elenom nema ništa nego da s e mjesecima tajno viđa sa poznatom glumicom Milicom Tomašević koja je poznata po svojoj ulozi u seriji Igre sudbine. Ona se pojavila na proslavi Viktorovog rođendana a kako prenosi izvor koji je blizak porodici Živojinović Brena za svog sina želi vrijednu djevojku a Milica to i jeste.

Preporučujemo