“SKLONIĆU OVU ČAŠU DA TI NEKO NEŠTO NE STAVI!” – Pevačica BRUTALNO SPUSTILA Darka Lazića u EMISIJI: “Sipali mu DROGU U KOKAIN”

0

Darko Lazić je pjevač koji je široj javnosti postao poznat kao takmičar u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda u kojme je odnio i pobjedu i mnogi su mu tada predviđali blistavu karijeru, Međuitm danas je puno poznatiji po skandalima koje pravi u svom privatnom životu.

On je tada upoznao svoju prvu suprugu Anu Sević i iako su bili jako mladi odlučili su da se vjenčaju što se pokazalo kao loša odluka jer su se nakon nekoliko goidna  razveli iako su dobili i kćerkicu. Darko je vodio turbulentan momački život i skoro je glavu izgubio u teškoj saobraćajnoj nesreći kada mu je ozbiljno ozlijeđena noga. Nakon Ane bio je neko vrijeme sa vjerenicom Marinom koaj mu je rodila sina ali je i ova veza pukla a on se odmah upustio u novu romansu sa kolegicom Barbarom Bobak ali su i u ovoj vezi nastali problemi.

Sve je isplivalo na površinu kada je policija prošle sedmice zaustavila Darka zbog prebrze vožnje da bi se naknadno ispostavilo da nije imao ni vozačku dozvolu te da je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola i kokaina. On je jučer bio gost u popularnoj zabavnoj emisiji Amidži šou a sa njim u studiju je bila i pjevačica Elma Sinanović koja nije izdržala da se ne našali na temu posljednjeg Darkovog ekscesa.

Naime nakon što se u javnosti saznalo da je Darko konzumirao kokain njegov menadžer je izjavio da mu je neko na žurci sipao drogu u piće pa je Elma sada rekla kako će skloniti čašu vode koja se nalazila ispred njih da mu ne bi opet neko nešto sipao u piće. Svi su počeli da se smiju a Ognjen je dobacio: Sipali mu drogu u kokain.

Preporučujemo