Dan iz pakla! Svadba Jelene Bačić trajala je svega tri sata, a skandali koji su je obeležili i danas se prepričavaju! (FOTO)

0

Poznata srpska spisateljica Jelena Bačić je u skladnom braku sa svojim suprugom Miroslavom već decenijama a upoznali su se na sudu gdje je on radio kao sudija. Jelena je poslije ispričala da je kupio svojim džentlemenskim gestom kada joj je poslije nekoliko dana na njeno radno mjesto poslao telegram u kojem je pisalo da joj želi divan dan a takve geste su i sada uobičajene sa njegove strane.

Nkaon što su jedno vrijeme bili u vezi odlučili su da se vjere i  to je proslavljeno skromno u krugu porodice. Spremali su se za svoje vjenčanje koje je trebalo da bude poseban dan kao i za sve mladence ali oni ga pamte po nizu pehova koji nisu obećavali ništa dobro. O tome je Jelena pričala kada je bila gost u emisiji Od A do Da i rekla je da je na njihovo vjenčanje matičar došao pijan.

Nakon špo ih je vjenčao matičar je počeo da pjeva pred svima Ljubav ah ljubav i scena je bila poprilično neprijatna. Jelena je  rekla i da nije bilo puno godtiju njih oko 60 najbliže rodbine i prijatelja i slavili su u jednom restoranu na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Kada je slavlje tek počelo da se zahuktava njoj je prišao dpbar prijatelj njenog oca koji živi u Mađarskoj i pitao je da li zna je li mu neko preparkirao auto jer ne može da ga nađe na mjestu na kojem ga je ostavio. Jeleni je tada pao mrak na oči jer je shvatila da je čovjeku auto ukraden i tada se svadba i završila i tog dana se ona ne sjeća sa velikom radošću. Iako je na samom vjenčanju bilo ksandala i teškoća ona i suprug su i danas u skladnom braku.

Preporučujemo