“ŽENI SAM PREPISAO SVU SVOJU IMOVINU!” – ŠOK intervju Mileta Kitića: Otkrio kako opstaje U BRAKU i šta mu se sve dešava na nastupima!

0

Jedan od najpoznatijih pjevača narodne muzike u Srbiji je Mile Kitić kojki iza sebe ima karijeru koja traje decenijama i u kojoj su nastali brojni hitovi koji su i danas aktuelni. Ikao je ušao u sedmu deceniju života Mile još uvijek aktivno nastupa a kada je u pitanju njegov privatni život poznato je da je dugi niz ogdina u braku sa Martom Savić koja je također bila pjevačica ali se povukla sa estrade i posvetila se porodici.

Za Mileta se uvijek pričalo da je veliki šarmer i zavodnik a žene su ga  obožavale i u intervjuu koji je dao nedavno je otkrio da ga i danas oboižavateljke kite gaćicama dok je na sceni. Mile je rekao da se dešavalo da usred nastupa na binu dolete gaćice iz publike a on ih onda uzme i stavi na glavu a takve stvari su po njemu normalan dio ovog posla i ni na koji način ne ugrožavaju njegov brak sa Martom.

Mile kaže da su mediji tokom godina jako često izmišljali priče o nesuglasicama između njih te o tome kako on Martu vara i da čak ni ne žive više zajedno a ništa od toga nije istina. On u svoju suprugu ima maksimalno povjerenje i voli je kao i prvog dana a svu svoju imovinu je prepisao na nju.

Pjevaču je porodica uvijek bila na prvom mjestu i nikada se ne bi razveo i uništio je. Za svoje godine je Mile jako aktivan i mnogi misle da koristi drogu jer ne mogu da vjeruju da je prepun energije i da može da skače po sceni. On ističe da nikada u svom životu nije podlegao porocima i nije čak ni cigaretu zapalio a nudili su mu svašta.

Preporučujemo